Hej!

Jeg heder Agnete Toft Maj, årgang 61, er gift med Benny vi og vores hunde bor i Assens på vestfyn, jeg har haft hunde siden 1985, min første hund var en schæfer tæve uden stambog, hun hed Zita, vi gik til LP-træning og hun nåede at få en LP1, agility var lige kommet til landet på det tidspunkt, og klubben jeg gik i var med til at starte det op på fyn og det blev jeg meget involveret i og arbejdede med det, i en del år, desværre blev jeg nød til at få Zita aflivet da hun var 3 år Pga. epelepsi.

Jeg gik i gang med at finde en ny hund, valget faldt på en groenendael, jeg besøgte kennel Lykkegaarden, hvor jeg blev skrevet op til en tæve, min Kandi blev født 7-7-89, hun var en rigtig god hund som jeg trænede med bl.a. i hjemmeværnet, og i agility, hun klarede sig også fint på udstilling, hun fik et kuld hvalpe i 93, desværre fik hun en voldsom omgang øremider som næsten gjore hende døv, så jeg var nød til at lade hende aflive i 94.

Kennel lykkegaarden havde et malinois kuld hvor der var 2 tæver der ikke var solgt i nu, det blev et 10 år langt kammeratskab med løkkegaarden's Joeline, Joe som jeg kaldte hende, var en dejlig hund at træne med, vi gik til lydighed, spor og agility, i 2001 fik jeg også en malinois han, en omplaseringshund, han var desværre meget utilregenelig, og må nærmest karatiseres som angstbider, jeg arbejdede med det i et par år, men da Joe ikke var mere, blev det rigtig slemt, og jeg besluttede at give ham(og os)fred.

Der stod jeg så uden hund, men til alt held hade formanden for belgier klubben en knapt 2 år gammel tervueren han til salg, Belsiques Phoenix of sofistikate, han var noget af det kæreste jeg har haft, han var ikke super dygtig eller klog, men han elskede at træne, desværre lidt for meget i agility, med det resultat at han stressede så han ikke var så nem at styre, men vi hyggede os meget med det.

Næsten på samme tid(2004) fandt jeg ud af at en af Kand's hvalpe, I'apper som var solgt til Tjekiet var blevet brugt af en kennel i Østrig til 2 kuld, jeg kontaktede "von der simmeringen haide" men der var desværre ikke flere hvalpe til salg, men en af tæverne fra det første kuld de hade efter ham, stod for at skulle parres, på den måde kunne jeg få et oldebarn efter Kandi, hun blev født d.19/12 hun kom til at hede Alischa, hvad der er sket siden dengang og til nu kan ses under nyheder!

Tilbage

Jeg kan kontaktes på Mail: mail@lyneborgs.dk